A masszázs a szeretet nyelve, szinonimája. Művészet. (Osho) - Indiai gyógynövényolajos masszázs - a napi 17 szeretetteljes érintés

AZ  INDIAI OLAJOS (& AYURVEDIKUS) MASSZÁZS

Az indiai ayurvedikus masszázs tanítása szerint "naponta 17 érintés kell az embernek, ahhoz, hogy boldog és kiegyensúlyozott legyen az élete. Természetesen nagyon fontos a kontaktus minősége, s az a gondolat, melyet közvetítünk vele. Tudományos kísérletek is bizonyítják, hogy egy-egy szerető érintés gyógyító hatással bír, az idegrendszert és az egész életünket pozitív irányba befolyásolhatja.
Az érintés, a simogatás az emberiséggel egyidős. Ősidők óta alkalmaznak különböző érintési technikákat, mellyel terapeuták gyógyítják, segítik az embereket a hétköznapokban. Az egyik legjobb módszer mellyel Te is megtapasztalhatod az érintés hétköznapi varázslatát, a masszázs. A masszázsok királynőjeként is emlegetett ayurvedikus olajos masszázs kiemelkedően hat az érzékeidre. Nemcsak a tested érinti, hanem a lelked is üdíti, és összetett relaxációs és spirituális élményt nyújthat Neked.

Az ayurvedikus gyógyászatot az Élet Tudományának is nevezik, szoros kölcsönhatásban fejlődött a kínai gyógyászattal, évezredekkel ezelőtt. Ez a keleti tudomány is előtérbe helyezi a holisztikus gondolkodást, azaz az embert, mint egészet vizsgálja és kezeli, a test-lélek-szellem egysége szerint. Az élő szervezetet az életenergiák áramlásaként határozza meg. Minden fizikai létezőt öt elem - éter, levegő, tűz, víz és föld - határoz meg. A masszázs célja, hogy visszaállítsa Benned ezeknek az elemeknek az egyensúlyát.

Hogyan zajlik manapság egy indiai olajos masszázs? Először is kiválasztjuk a testi adottságaid szerint Neked megfelelő indiai olajat, melyek a magas gyógynövény tartalmuk miatt rendkívül hatásosak és sokrétűek, s a masszázzsal a bőröd mélyebb rétegeibe bejutva fejtik ki jótékony hatásukat. A speciális érintő és simító mozdulatok a testedben futó energiapályák mentén történnek, mellyel serkentjük a vér- és nyirokkeringésed, meggyorsítva ezzel a méregtelenítést. 
Az indiai masszázs hatására az immunrendszered erősebbé és ellenállóbbá válik. Tested és izmaid ellazulnak, az ízületek rugalmassá válnak, javul a bőröd vérellátása, s megnyugszik az idegrendszer is.

E masszázs lényeges fogása a szeretetteljes, erőteljes simítás a keringés irányába, és a hangsúlytalan, de testérintő simítás ellentétes irányban, mellyel a "rontó energiákat levesszük". A lassú, különleges mozdulatok, az olajok nyugtató hatása, a lágy zene meghozza számodra a meditatív állapotot, mely igazi spirituális élmény is lehet.

A rendszeres masszázzsal nagy lépést tehetsz a betegségek megelőzésében, a harmonikus élet megteremtésében. Add át magad ennek az élménynek, ismerd meg ayurvéda titkát és ezáltal egy új fizikai és tudati állapotot - érezd magad egyre jobban a bőrödben!"
(S. Szilvia - természetgyógyász)

A gyengéd masszázs természetes növényi olajokkal, vajakkal és tiszta illóolajok keverékével történik előzetes megbeszélés és állapotfelmérés után. (szezámmag/napraforgó/oliva/kókuszolaj/kukoricacsíra/argánolaj keverékek + hűsítő/melegítő/nyugtató illóolajok, indiai gyógynövény-keverékek)

-----------------------------------------------------------------------
Osho a masszázsról:

"... A masszázs a szeretet nyelve, a szeretet szinonimája. A masszázs a Föld egyik legérzékenyebb művészete, ami olyasvalami, amit tanulhatsz és tanulhatsz, egész életedben. Ez a tanulás az egyik legcsodálatosabb dolog.
Amikor egy masszázst elsajátítasz, rájössz, hogy a munka kilencven százaléka szeretettel történik. Csak egy érintés, a szeretet érintése elég - csakúgy, mint amikor egy testben, hirtelen valami ellazul.
Amikor masszázst csinálsz, a másik személyt nem úgy kell kezelni, mint egy javítandó mechanizmust, vagy akár testet, hanem mint energiát, mint élő energiát. És akkor hamarosan úgy érzed, mintha egy hangszeren játszanál. Ugyanakkor nemcsak a személynek, hanem neked is segítséget nyújt. Amikor masszázst csinálsz, az itt és mostban vagy.
Amikor masszázst csinálsz, ne gondolj semmire. Legyen annyira a kezedben, tenyeredben és ujjaidban, hogy az egész lelked benne legyen a kezedben. És ez nem csak egy érintés. Az egész lelked behatol a másik testébe, és ellazítja a legősibb feszültségeket. A masszázst nem szabad munkának tekinteni, a masszázs játék, öröm. A masszázs folyamatában bejutsz egy másik energia áramlásába.
Soha ne masszírozz meg, olyan személyt aki nem bízik benned. Ne is próbáld meg, lehetetlen. Ha valaki kétségbe vonja - felejtsd el. Masszázs csak mély bizalommal lehetséges. Nem szabad masszázst indítani egy olyan személynek, aki nem bízik benned, mert előbb-utóbb már nem fogsz bízni magadban. Ezért ne kezelj ilyen személyt! Ők megölik a lelkesedésedet és az energiádat, ami a legnagyobb kincsed.
A masszázs nemcsak fizikai érintés. Ha energiát adsz, és ha az energia nem folyik keresztül rajtad, ha nincs energiaforrásod, akkor gyorsan elfáradsz. Ez nagyon veszélyes. Nemcsak fizikai energiát adsz, ami könnyen feltöltődik,hanem finom energiát, osztasz meg. És az a személy, akinek a masszázst adod, túl sok finom energiát vehet igénybe, ha beteg. Ha nincs állandó forrásod, akkor az energiád véget ér. Nem fog azonnal megtörténni, nem veszed észre, ha fiatal vagy. De hónapok és évek fognak elhaladni,ha nem a beáramló energiával dolgozol, az egészségedet aláásod. Ezért a masszőrnek először magán kell dolgoznia, hogy a forrásenergiából dolgozzon. Ebben az esetben a forrás, a kozmosz, az univerzum elkezd cselekedni rajtad keresztül. Olyan vagy, mint egy kút, amely minél többet ad, annál több vize van, és akkor te is virágozni fogsz.
Fontos megtanulni a masszázsod technikáját, de a lényeg az, hogy megtanuld az energiát átfolyatni magadon, a forrást kell használnod. Ezután a technika nem fontos. Csak megérinthetsz valakit, és az energia áramlik át rajtad. Ez a masszőr számára is hasznos, mivel új, friss energiát kap.
A masszázs egy művészet, nem tudomány. És mindenki keresheti és megtalálja az utat. A személynek nagyon szabadnak kell lennie, senkitől nem félhet, nem jöhet olyan helyről ahol bántva van, szabad embernek kell lennie hogy jó masszőr legyen. A masszázs nem fagyott rendszer, nagy szabadság van benne.Tehát megtanulod a rendszereket, de használd őket saját magaddal, add nekik saját ízedet. Bizonyos korlátozott értelemben az iskolák segítenek, de ha megtalálod az utadat, senkihez nem kell hasonlítanod, szárnyalj ebben a gyönyörű művészetben.
A masszázs olyan, amit egyszer elkezdesz tanulni, de soha nem fejezed be.Ismerd meg a technikát - és felejtsd el. Ha valóban elsajátítottad a masszázst, a munka kilencven százaléka a szeretet, tíz százalék a technika.
Szóval imádkozzatok. Amikor megérinted egy személy testét, az egy imádság, mintha Isten benne lenne, és te imádkozol hozzá.
...A masszázs azt jelenti, hogy rezonanciát kapsz valaki más testének energiájával, érezd, hogy hol hiányzik az erő, hol hiányzik a gyengédség.... Ha a test energiáit összehangolod és zenekarrá válnak, akkor sikerül.
Kezeld testét nagyon tisztelettel. Ez az Isten oltárja, Isten temploma. Tanulj a művészetedre nagy tisztelettel, imával. Ez a fajta tanulás az egyik legcsodálatosabb dolog."


masszázs Budapesten a 9. kerületben, massage in Budapest, sports massage, ayurvedic massage, swedish massage, relax massage, relax masszázs, depresszió elleni masszázs, izomfájdalmak elleni masszázs Budapesten, masszőr, masszőr a kilencedik kerületben, masszázs a kilencedik kerületben Budapesten, fájdalomcsillapító, izomlazító masszázs, aromaterápiás masszázs, relax masszázs, indiai masszázs, sportmasszázs Budapesten


Szeretettel várom Önöket Budapesten
(Természetgyógyászati Rendelő a Ferenc térnél) 

IDŐPONTFOGLALÁS:
ankamasszazs@gmail.com   (google/gmail chat)
anka.holistic.therapy@gmail.com   (google/gmail chat)
0036 -- 70 -- 543 -- 8027 (Whatsapp, Signal)

(Időpont-egyeztetés mindenképpen szükséges lehetőleg 
1-2 nappal a kezelés előtt) 

NYITVA TARTÁS:
Kizárólag egyeztetett időpontban
hétköznap 18.30-20.45-ig
---------------------------------
48 órán belüli lemondás esetén a masszázs árának 40%-a kifizetendő.
----------------------------------

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

MASSZÁZSVARIÁCIÓK A 9. KERÜLETBEN: svédmasszázs; sportmasszázs; relaxációs és vitalizáló aromaterápiás masszázs mentális és fizikai kimerültség, stressz, depresszió ellen; indiai ayurvedikus gyógynövényolajos masszázs

Aromaterápiás, stresszoldó, relaxációs masszázs (svédmasszázs) - az illóolajok hatásai

A MASSZÁZS JÓTÉKONY HATÁSA ÉS TÖRTÉNETE

KAPCSOLAT, FOGLALÁS, IDŐPONTEGYEZTETÉS, HELYSZÍN

MASSZÁZS AJÁNDÉKUTALVÁNYOK, BÉRLETEK