Aromaterápiás, stresszoldó, relaxációs masszázs (svédmasszázs) - az illóolajok hatásai

Az aromaterápiás masszázs kifejezetten ajánlott stresszes életmód, depresszió, lehangoltság, alvászavarok, migrénes fejfájás, hideg végtagok esetén, ülőmunkát végzők számára.
Élmény a testnek és a pszichének egyaránt.Felszabadít, feltölt testileg és lelkileg, utána úgy érzi magát az ember, mint aki teljesen újjászületett.
A különböző illóolajok más-más hatást gyakorolnak a szervezetünkre, ellazítanak vagy élénkítenek.
Az aktuális testi és érzelmi állapothoz jól megválasztott olaj és a masszázs kombinációjával a lazító, stresszoldó, a relaxáló és energetizáló, vitalizáló erő intenzívebbé válik, javul a közérzet.
Az aromaterápiás masszázs hatására fokozódik a testben a vér- és nyirokkeringés, oldja az izmok feszülését, fájdalomcsillapító hatású és a szervezetből is felgyorsul a méreganyagok távozása. Az illóolajok bőrön keresztül és belélegezve is stresszoldó, relaxáló hatással vannak az egész szervezetre.

Alapvetően a svédmasszázs fogásaira épül, lassú, finom, nyugodt mozdulatokkal dolgozik a relaxált állapot elérése érdekében.
Ha frissítés a cél, a megfelelő illóolajokkal erőteljesebb kezelést alkalmazok, ami az egész testet átmozgatja, felpezsdíti a vérkeringést, így egy jó sportélményhez hasonló élettani hatások érhetőek el.

Mindenképpen szükséges a bőséges víz vagy zöld tea fogyasztása a kezelés után.

Illóolajok hatásai:
* levendula: nyugtató, oldja a belső feszültségeket, segít a pszichés egyensúly megteremtésében
* jázmin: az afrodiziákumként is ismert jázmin bőrregeneráló, fáradtság, kimerültség és depresszió esetén kiválóan használható
* rózsafa: baktériumölő, idegnyugtató, erősítő, gyulladáscsökkentő, serkenti az immunrendszert
* citromfű: frissítő, élénkítő, serkenti a vérkeringést, javítja az izomtónust, ugyanakkor nyugtató hatása van; vitamin és ásványianyag-tartalmának köszönhetően puhává, selymessé varázsolja a bőrt
* bergamot: antidepresszáns hatású, oldja a félelmet és a szorongást, segít leküzdeni a stresszt
* eukaliptusz: fokozza a koncentrálóképességet, az illóanyag a test energiacsatornáiban lévő elzáródásokat (blokkokat) oldja, így a test energetikai egyensúlyát helyreállítja. Gyulladáscsökkentő, vérbőséget fokozó hatású, frissít és élénkít, hűsít. A bőrt finommá és sima tapintásúvá teszi.
* fodormenta: csíraölő, fertőtlenítő, frissítő, vérkeringés fokozó
* citrom: frissítő, élénkítő hatású, mérsékli a narancsbőr tüneteit. A citrom a faggyúmirigyek működését is szabályozza
* narancs-fahéj: visszaadja a bőr egyensúlyát, javítja a testfelszín vérellátását, kiválóan alkalmas narancsbőr kezelésére. Segíti a méreganyagok eltávolítását, támogatja a verítékezést, így tisztítókúrák hatékony kiegészítője
* fahéj: fertőtlenítő, vírusellenes, , frissítő, cellulitiszes bőrre kiváló
* teafa: gombaölő, vírusölő hatású, korpás hajra, rovarcsípésre, zsíros bőrre, pattanások ellen hatékony
* ylang-ylang: felszabadítja a gátolt érzelmeket, blokkoldó, tonizáló, bőrfeszesítő
* rozmaring: izomlazító, vérbőséget okozó, keringésjavító, fájdalmas testrészekre / izmokra kiváló
* szantálfa: nyugtató és a lelkiállapotot, hangulatot kiegyensúlyozó, antibakteriális, csökkenti az ingerültséget
* geránium: méregtelenítő, szorongásoldó, menstruációs problémákra jó hatással van, édes, friss illat

masszázs Budapesten a 9. kerületben, massage in Budapest, sports massage, ayurvedic massage, swedish massage, relax massage, relax masszázs, depresszió elleni masszázs, izomfájdalmak elleni masszázs Budapesten, masszőr, masszőr a kilencedik kerületben, masszázs a kilencedik kerületben Budapesten, fájdalomcsillapító, izomlazító masszázs, aromaterápiás masszázs, relax masszázs, indiai masszázs, sportmasszázs Budapesten

--------------------------------------

* gyógynövényes/indiai ayurvedikus a személyiségtípushoz megfelelően megválasztott bázisolajjal: a gyógynövények hatóanyagai gyorsan felszívódnak. Jó hatással vannak a merev ízületekre, a meghúzódott, fájdalmas izmokra, migrénre, alkalmas a stressz és a feszültség oldására, erős méregtelenítő hatású.

A masszázs természetes növényi olajokkal, vajakkal és tiszta illóolajok keverékével történik előzetes megbeszélés és állapotfelmérés után (szezámmag/napraforgó/oliva/kókuszolaj/kukoricacsíra/argánolaj keverékek + hűsítő/melegítő/nyugtató illóolajok, indiai gyógynövény-keverékek)

A masszázs alatt nyugtató meditációs zene segíti az ellazulást.

Ellenjavallatok:
A masszázst súlyos betegség, daganatos megbetegedés, pacemaker, szív-és érrendszeri problémák, gyulladásos vagy lázas állapot és epilepszia esetén nem lehet igénybe venni.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Szeretettel várom Önöket Budapesten
(Természetgyógyászati Rendelő a Ferenc térnél) 

IDŐPONTFOGLALÁS:
ankamasszazs@gmail.com   (google/gmail chat)
anka.holistic.therapy@gmail.com   (google/gmail chat)
0036 -- 70 -- 543 -- 8027 (Whatsapp, Signal)

(Időpont-egyeztetés mindenképpen szükséges lehetőleg 
1-2 nappal a kezelés előtt) 

NYITVA TARTÁS:
Kizárólag egyeztetett időpontban
hétköznap 18.30-20.45-ig
---------------------------------
48 órán belüli lemondás esetén a masszázs árának 40%-a kifizetendő.
----------------------------------

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A masszázs a szeretet nyelve, szinonimája. Művészet. (Osho) - Indiai gyógynövényolajos masszázs - a napi 17 szeretetteljes érintés

MASSZÁZSVARIÁCIÓK A 9. KERÜLETBEN: svédmasszázs; sportmasszázs; relaxációs és vitalizáló aromaterápiás masszázs mentális és fizikai kimerültség, stressz, depresszió ellen; indiai ayurvedikus gyógynövényolajos masszázs

A MASSZÁZS JÓTÉKONY HATÁSA ÉS TÖRTÉNETE

KAPCSOLAT, FOGLALÁS, IDŐPONTEGYEZTETÉS, HELYSZÍN

MASSZÁZS AJÁNDÉKUTALVÁNYOK, BÉRLETEK